Kraamzorg Martine
.

Samenwerking

Tijdens de opleiding tot kraamverzorgende heb ik Jessie leren kennen, het klikte gelijk. Tijdens de opleiding en in het werkveld was al snel duidelijk dat we op 1 lijn zaten wat betreft kraamzorg.

Ervaringen en kennis deelden we bijna dagelijks en ook samen scholingen volgen om up to date te blijven leverden de leukste gesprekken op, waaronder hoe we de toekomst zagen op het gebied van kraamzorg. 

Nu Jessie ook besloten heeft om als zelfstandige kraamverzorgende verder te gaan hebben we besloten om onze krachten te bundelen. Dat is in meerdere opzichten praktisch, zowel voor ons als voor onze moeders in spe.

Een bevalling kan in principe niet gepland worden, baby’s komen wanneer zij er aan toe zijn. In sommige gevallen komt het voor dat baby’s besluiten om op hetzelfde moment geboren te willen worden!

Tijdens ziekte en overmacht (vooral nu met Covid-19) is het erg fijn dat wij op elkaar kunnen terug vallen en op deze manier optimale zorg kunnen bieden. 

Wij geven altijd zorg op maat en zullen niet afschalen naar minder uren zorg! Tijdens de intake bij je thuis komen we samen zodat je altijd met ons beiden kennis hebt gemaakt.

Mocht je vooraf met ons kennis willen maken dan is dat uiteraard ook geen probleem! Voor vragen hierover mag je me (via het contactformulier) altijd een bericht sturen. Bekijk hier Jessie haar website.

 
E-mailen
Instagram