Kraamzorg Martine
.

Bevalbad huren 


 

Bevallen in bad is terug van nooit weggeweest

 

De afgelopen jaren kiezen steeds meer vrouwen ervoor om gebruik te maken van een bad bij hun bevalling. En dat is ook niet zo gek. Vele generaties voor ons zijn onder water geboren in rivieren en zeeën en de afgelopen jaren herontdekken we steeds meer de voordelen van een watergeboorte. Water is heilzaam, het heeft de kracht om ons te laten ontspannen en pijn en ongemak te verminderen. Zodra mensen water zien, horen of voelen, ontspant ons lichaam en kalmeert ons hoofd. Vrouwen die in bad bevallen zijn, zijn daar meestal erg enthousiast over en raden het andere vrouwen zeker aan.

 

Alles wat je wilt weten voor je een bevalbad reserveert

HUURPERIODE
De standaard huurperiode is 5 weken: 3 weken voor de uitgerekende datum tot 2 weken na de uitgerekende datum. Maar eerder ophalen/later retourneren is meestal mogelijk na overleg.

VOORWAARDEN
Op de verhuur van een bevalbad is de Huurovereenkomst Particulieren van toepassing waarin alle voorwaarden staan vermeld. Pas nadat je van ons een bevestiging ontvangen hebt met de exacte huurdata is je reservering compleet!

KOSTEN
De kosten zijn € 149,50 *. Wij werken niet met borg. Aan een reservering zitten geen kosten verbonden. Pas nadat je het bad hebt afgehaald gaat de huurperiode (en daarmee de betalingsverplichting) in. Wij sturen je per mail een factuur.
Soms komen bevalbaden eerder terug! Neem even contact op via de mail om te kijken of er een bad voor je beschikbaar is! 

*Mocht je bevalling anders verlopen en je maakt geen gebruik van de bijgeleverde slang, hygiënische hoes en waterpomp en de verpakkingen zijn ongeopend dan krijg je € 40,- retour

OPHALEN/RETOURNEREN
Bevalbaden worden opgehaald en geretourneerd op de Rijksstraatweg 10 9254 DJ Hardegarijp. Naast een uitgebreide handleiding kunnen we je bij afhalen ook een korte uitleg geven.
Op afspraak kunnen bevalbaden in principe 7 dagen per week opgehaald en teruggebracht worden.
Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Want baby’s komen als ze er klaar voor zijn. Afhankelijk van de beschikbaarheid en in overleg kun je je bevalbad (gratis) al vòòr 37 weken zwangerschap halen en houden na 42 weken als je nog niet bevallen bent 

 

 
Map
Instagram