Kraamzorg Martine
.

Over  mij 

Ik ben Martine, 47 jaar oud, getrouwd, moeder van drie kinderen (17/19/23)  en woonachtig in Leeuwarden. 

Door mijn eigen ervaring tijdens mijn bevallingen en kraamtijd werd ik zo enthousiast dat ik de opleiding tot kraamverzorgende ben gaan doen, een beslissing waar ik elke dag nog geen spijt van heb! 

.

Het is fantastisch om een gezin op weg te mogen helpen tijdens de eerste toch wel ingrijpende week van een nieuw mensenleven in een nieuwe gezinssamenstelling. Door dit zelf drie keer te mogen hebben ervaren weet ik als geen ander hoeveel impact dit op je leven heeft! 

De verloskundige mogen assisteren bij een thuis of poliklinische bevalling en jou mogen coachen bij de geboorte van je kindje ervaar ik elke keer weer als en hele bijzondere en intieme gebeurtenis. 

Een goede start voor moeder en kind is waar ik voor sta! Ik help je graag op weg met borst- of flesvoeding, leer je de signalen herkennen die je baby je geeft, en hecht veel waarde aan een goede hechting tussen ouder en kind.  

Zorg op maat vind ik erg belangrijk, een ontspannende kraamperiode waarin de behoefte en wensen van het gezin centraal staan.

Elke baby en ouder verdient een goede start. Aan het begin help ik je hier graag bij, naarmate de kraamweek vordert word ik steeds meer overbodig. Als jullie het volle vertrouwen hebben om zelfstandig verder te kunnen, zullen we de kraamweek afsluiten en kunnen jullie als gezin zelf verder!   


 
Map
Instagram